1 Aralık 2014 Pazartesi

KAVANOZ KAPAKLARI SÜSLEMELERİM




kapakları akrilik boya ile iyice boyayın,kuruduktan sonra vernikleyin ve her yerde satılan düğmelerin arkalarını kesip yapıştırın,boyutlu boya ile karları yapın haydi size kolay gelsin

10 yorum:

  1. Ellerine sağlık Serpil ablam, çooook eğlenceli görünüyorlar. öptüm seni kocaman kocaman

    YanıtlaSil
  2. Nefis olmuşlar ve hiç de o kadar kolay olduğunu sanmıyorum:) Bir becerikli elden çıktığı çok belli:)

    YanıtlaSil
  3. eline sağlık çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş, elinize sağlık

    YanıtlaSil
  5. elini değdirdiğin her şey güzelleşiyor Serpilim harika olmuş.

    YanıtlaSil
  6. cok neseli olmuslar serpil hanimcim...
    ellerine saglik,,,
    seni gormek buarda cokk hosuma gidiyor...sevgiler

    YanıtlaSil
  7. ay çok tatlı olmuşlar.elinize sağlık

    YanıtlaSil
  8. güzel yorumlarınıza ayrı ayrı teşekkür ederim canlar

    YanıtlaSil
  9. çok beğendim mükemmeller. Oğlum Alp'in minik mama kavanozlarını epeydir biriktiriyorum bana ve kardeşlerime baharatlık yapayım diye ama bir türlü süslemeye başlayamamıştım, nasıl yapsam diye düşünüp duruyordum :) düğmelere bakmaya başlayayım ben en iyisi :)

    YanıtlaSil
  10. Travestilik ya da travestizm, genellikle cinsel haz almak amacıyla, karşı cinsin kıyafetlerini giymek. Aslında Travestilerin çoğunluğu erkektir. Fakat günümüzde çeşitli cerrahi operasyonlarla (göğüs, vajina vs) kadınsı bir görünüme sokulmaktadır. Ancak vajina olayı çok ender rastlanan bir olaydır travestiler genelde aktif ve pasif olmayı tercih ederleri. Ankara travestileri arasında vajinalı travesti yotur. İzmir travestileri arasında olabilir. İstanbul travestileri arasında vardır. Tabii bunu travesti portal sitelerine bakarak bulmanız gerekecek. Yoksa her gittiğiniz travestiye senin kukun varmı diye sorulmaz.

    Travestilik bir transgender türüdür ve sıkça transseksüellikle karıştırılır. Transseksüel, belirli bir cinsin fiziksel karakteristikleri ile doğduğu halde duygusal ve psikolojik anlamda kendisini diğer cinse ait hisseden kimsedir.Erkek ya da kadın transseksüeller cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirmeden önce genellikle bir süreliğine karşı cinsin kıyafetlerini giyerler. Bunlara genel olarak cd denir. Cd'lerde göğüs, vajina veya çeşitli ameliyatlar bulunmaz sadece kadınsı davranırlar. Bu bir evredir bu evrenin bitimi travesti olarak sonuçlanır.

    Travestilik bir cinsel yönelim değildir. Bir travesti heteroseksüel ya da eşcinsel olabilir.


    Travesti sözcüğü Türkçeye Fransızca travesty sözcüğünden geçmiştir.Fransızca travesti sözcüğü, Latince trans- (bir taraftan öbür tarafa) ve Fransızca vêtement (giysi, kıyafet) sözcüklerinin birleşimidir.

    YanıtlaSil