4 Ağustos 2014 Pazartesi

SENE 1957 ANNEMİN MUTFAĞININ MİNYATÜRÜ





MUTFAĞIMIZ OTURMA ODASININ İÇİNDEYDİ VE PENCERESİNDEN SERVİS YAPARDIK.HATIRLADIĞIN KADARIYLA YAPMAYA ÇALIŞTIM.HAVAGAZI İLE ÇALIŞAN FIRINIMIZ VARDI VE BUZDUOLABI SOFADA DURURDU.FIRINI VE BUZDOLABINI KAPTAN OLAN BABAM GEMİ İLE GETİRMİŞTİ ANAM RAHAT ETSİN DİYE.RUHLARI ŞAD OLSUN.TENCERELER ŞİŞE KAPAKLARINDAN,ERZAK KAVANOZLARI RUJ KAPAKLARINDAN,EVYE,FIRIN VE RAFLAR FOREKS KARTONDAN,RAFLARDAKİ ÇİZİLİ  BARDAKLAR PİPETLERDEN VE FİMOLARDAN DİĞER OBJELER.BEN ÇOK MUTLU OLDUM YAPARKEN SİZDE SEYREDERKEN MUTLU OLUN CANLAR.

8 yorum:

  1. Ben seyrederken gerçekten mutlu oldum.Ellerinize sağlık.Çok güzel olmuş.Annenize babanıza da Rab'bim rahmet yağdırsın inşallah...

    YanıtlaSil
  2. nekadar basit ve yalın..ama ne sofralar çıktı kimbilir o mutfaktan...kimbilir nasıl sevgi aktı anneciğinizin yüreğğinden yaptığı yemeklere..çok duygulandım ruhları şad olsun..ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. oyyy öperim ben bunu yapan elleri çok güzel çok.
    Ruhları şad,mekanları cennet olsun. ellerine sağlık canım benim.

    YanıtlaSil
  4. Çok çok güzel olmuş, ellerinize sağlık:))

    YanıtlaSil
  5. Bütün hepsini bir postta yazayım dedim Serpil ablam. Ellerine sağlık ne kadar da güzel olmuşlar. Her birisi ince ince yapılmış. Öpüyorum seni kocaman kocaman.

    YanıtlaSil
  6. Ruhları şad olsun.. sıcacık bir çalışma olmuş. elleriniz dert görmesin.

    YanıtlaSil
  7. Ama çok tatlı ellerinize sağlık çok güzel olmuş.
    Sizi takibe aldım, bende bloguma beklerim ..
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  8. Senin bu minyatürlere bayılıyorum ablacım,ellerine sağlık nasıl bir marifet o canlı gibi,harikasın...eski mutfakların tadı yeni mutfaklarda yok ,hey gidi günler hey değil mi?

    YanıtlaSil