3 Kasım 2012 Cumartesi

MİNİCİK KUŞ EVİM





minik objeleri boyamayı çok seviyorum çünküüü çabuk bitiyor.üstünde ki çiçekler,kuş,böcekler hani yapıştırılan stickerlardan kolaya kaçtım ama güzel oldu di mi

11 yorum:

  1. sormamalısınız bence bu soruyu ( : harika olmuş harika. çok beğendimm ben bunu ya. sticker oldukları belli olmuyor bu arada. siz söylemeseniz ben anlamazdım Serpil Ablacım. ellerine sağlıkkkkkk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canımmm beğendiğine sevindim.biraz tembel işi oldu ama

      Sil
  2. Ay, o miniminnacık gagası ile zarf tutan kuşu severim ben!
    Küçükken okuduğum masal kitaplarındaki evlere benzemiş.
    Ellerine sağlık Serpilciğim.

    YanıtlaSil
  3. Çok da romantik bir görüntüsü var:) ellerine sağlık canım benim

    YanıtlaSil
  4. çok cici, çok şeker...
    süslemelerimde ben de sticker kolaylığına kaçıyorum, çünkü o kadar hoş desen ve resimler var ki, hamurla ğraşmaya değmiyor... üstelik sıkılınca çıkarıp üzerine yeni bişeyler yapmak da mümkün... :)

    YanıtlaSil
  5. Böyle şirin bir ev olamaz yaa:)))eline koluna sağlık canım, çok güzel olmuş. Daha ilkokula gitmediğim günlere götürdü beni ayrıca bu minik kuş evi...bunun kadar minik bir termometre -ev vardı, içinden minik şemsiyeli bir adam, uzun elbiseli galiba bir kadın çıkardı, böyle döndürürdüm bir çubuğa bağlıydı sanırım hayal meyal hatırlıyorum..kırmızı kiremit damı vardı..öyle severdim ki onları...hakiki karı-kocaymışlar o termometre ev de onların hakiki evleri gibi severdim:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. cidden hem güzel hem şirin olmuş.imrendim şimdi:)bende mi yapsam acaba?ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Ellerine sağlık Serpil abla çok güzel ve şirin olmuş. Benimde bir kuş evi projem var ama elim ne zaman değerse artık. Bu aralar yine sınavlar ve kurslarım var. Benim kuş evim dıy olacak. Bakalım bende merak ediyorum nasıl olacak.

    YanıtlaSil
  8. Canım sen yaparsın güzel olmazmı cıvılcıvıl olmuş renklere bayıldım şahane..

    YanıtlaSil