22 Haziran 2012 Cuma

BİR KEDİ ALACAĞIM GALİBA

uzun zamandır bir kedim olsun istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum nedense.sorumluluktan mı kaçıyorum bilemiyorum ama bir bakarsınız oluvermiş kısmet diyelim.bu kedicik çok tatlı bir bakışları var içini ısıtır.foça da yandaki evin kedisi sokakta bulup beslemişler bakmışlar özgür ruhlu sevimli mi sevimli adı da CIRMIK resimlerini sizlerle paylaşmak istedim.cırmık oğlum meşhur oldun bakkk

19 yorum:

  1. ben onu yerim mıncıklarım))) sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlı alınmayacak gibi ama..sevgiler

    YanıtlaSil
  3. CIRMIK çookk talııı:)))

    YanıtlaSil
  4. Serpilciğim, 'Alacağım galiba' mı, 'Aldım galiba' mı? :)
    Adı da kendisi gibi çok şirin.Hadi hayırlısı:)

    YanıtlaSil
  5. Kedi köleleri klübüne hoşgeldiniz :))))
    Böyledir bunlar. Çok sevsek de o büyük sorumluluğun altına girmek istemezken, özgürlüğümüzün kısıtlanmasını istemezken, hiç büyümeyecek bir bebeğe sahip olmak istemezken, gece uykumuzun "çekil kenara" talimatıyla bölünmesini istemezken.....bir de bakarız ki, biri bizi kendisine aşık edivermiş.
    Kardeşim hep söyler, kediler insanlarını kendileri seçiyor. Sizi istiyorsa kurtuluş yok. Başka bir aşk bu.
    Bu Cırmık maymunu da aşık olunmayacak gibi değil ki. O ne şeker surat öyle.

    YanıtlaSil
  6. Ne kedimii:)) Tam 12 yıldır ZİLLİ ile ailece beraberiz. Kesinlikle ailenin bir ferdi oldu artık. Dışarı ve uzunsüreli biryere gideceksek ona gör planlarımızı yapıyoruz.Yeri geliyor kızım diye hitap ediyorum, yeri geliyor ben git annenin yanına diyorum veya eşim hadi git babanın yanına diyor:))
    Mesela sofrada dört kişiyiz ve dört sandalye var değilmi, başımızdan ayrılmıyor bir ferd sofradan kalksada hemen onun sandalyesine çıkıp sofraya iştigal etsem diye bekler durur.
    Ya anlatılcak çok şeyleri var tabide anlatmakla bitmez, yaşamak lazım:))
    Hayırlısı diyorum Serpil hanım dediğin gibi o sevgi içinizde varsa bakmışsınızki bir kedin olmuş:))

    YanıtlaSil
  7. Sen döndün mü Foça'ya kardeş? Vallahi ben karışmayayım, kedi özgür bir canlı aslında ama senin özgürlüğüne ne yapar bilemeyeceğim. Yalnız büyük sorumluluk böyle bir karar,kendini ona efendi yapacaksan hiç alma ama kendine onu efendi yapacaksan da hiç durma madem istiyorsun.

    YanıtlaSil
  8. Canım nasılsın çok tatlı görünüyorda özgürlüğün kısıtlanıyor bende elif için istiyorum çocuklarıma istedikleri bütün hayvanları besledim.Yavru al ama...

    YanıtlaSil
  9. Maşallah, çok tatlı bir kedicik.
    Umarım bir kedicik dahil edersiniz hayatınıza.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. O zaten sahipli bir kedi değil mi? Bir ailesi var ve bakılıyor galiba. Sen de kediciler kulübüne katılmaya karar verdiğine göre evsiz bir cana açarsan kucağını daha mutlu olmaz mısın arkadaşım? Ayyy ne yapayım işte doğuştan kediciyim ya çenem durmaz benim. Hoşgeldin aramıza !

    YanıtlaSil
  11. bu minik surat sevilmez mi,kalpleri eritmez mi
    yerim ben onu ,bence de bir kedi sahiplen melisin hiç zorlukları olmuyor evin düzenine bir alıştılar mı ,sizin bir şey yapmanıza gerek kalmıyor
    benim için kocaman öpün onu
    sevgiler ablacığım

    YanıtlaSil
  12. galiba olmasın kesin alın da o muhteşem sevgiyi bir an önce tadın.

    YanıtlaSil
  13. Bencede kimsesiz bir kedicik alın,çok sevin onu 6 sene önce otobüsün altından kurtarıp aldığımız yavru kedimiz şimdi tam bir prenses oda bizde mutluyuz.sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
  14. canım benim ne tatlı birşey bu cırmık:))
    seyahatlerinde akack olan varsa al derim insanın kötü elektriğini alıp götürüyor BADEM den biliyrum gerçi bizim beyaz oğlan pek sevdirmiyor kendini.
    alırsan sokaktaki özgürcanlardan bir dişi seç çok cana yakın oluyorlar:)

    YanıtlaSil
  15. Çok sevimli darısı başınıza,ben bir sokak köpeğini sahiplendim,sevgileri okadar gerçekki o kadar samimiki...evet seyahatlerde bakacak biri çok önemli.

    YanıtlaSil
  16. Ya.. ne iyi olur değil mi? Eğer eve almaya cesaret edemiyrsan bir sokak kedisini evinin kapısına alıştırabilirsin. Hem o özgür olur hem sen. Beslenmesini üstlenirsin. Seni tanır . Sana alışır. Hata aşılarını filan da yaptırırsın. Sokaklarda yaşamayı bildiği için de istediğin zaman bırakıp gidebilirsin.

    YanıtlaSil
  17. Cırmık da cırmık hani.. Pek tatlı imiş. Bencede al derim Serpil abla ama tatile giderken götürebiliyorsan almalısın. Yoksa tatile götüremediğin zaman tatil yarım oluyor. Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  18. Serpil ablacım önceden beri kedi istediğini biliyorum. Aslında bakımı en kolay olan hayvanlardan biri kedi. Yemeğini suyunu ve kumunu hazırlayınca, geri kalan herşeyi kendisi yapıyor zaten. Tek sorun, evden uzun süreli ayrılacaksan ve de bırakabileceğin kimse yoksa çok zor oluyor. Biz tatile gideceğimiz zaman, ev kiralamayı tercih ediyoruz mesela. Ya da kardeşim müsaitse onlara bırakıyoruz. Samsun'a bile götürdük:) Ama yolda mahfoluyor zavallı. Hiç sevmiyor evden çıkmayı. Veterinere giderken bile, bağıra bağıra helak oluyor:)
    Ama eve bir hayvan alınca da, evin bir bireyi oluyor. Onları izlemek ve sevmek çok keyifli:) Her koşulda evin en küçük bireyi olarak kaldığından, sürekli sevilip mıncıklanacak bir varlık:)
    Hadi hayırlısı:)

    YanıtlaSil