5 Ekim 2011 Çarşamba

EN SON MİNYATÜRÜM

sevgili Aslı Ertaç Bayülgenle yaptığımız minyatür.aslıcığım harika bir eğitmen ve evsahibi,beni yedirdi,içirdi ve bu harika minyatürü yaptırdı.üç gün nasıl geçti anlamadım zevkle ve istekle çalıştım.şimdi sizlerin beğenisine sunuyorum.elimin emeği gözümün nurudur.tabi hepsi aslıcığımın ögrettiği tekniklerle oldu.

26 yorum:

  1. eline sağlık ablacım harika bir çalışma olmuş:)

    YanıtlaSil
  2. Serpil abla bayıldım,bak bak resilerde asılmış,bugün atölyeyi biraz toplayayım dedim minicik bir bebek buldum en fazla 2 santim tokaydı herhalde hemen kenara koydum Serpil abla değerlendirir diye...

    YanıtlaSil
  3. Harika olmuş istanbula dönünce bende gideceğim kesin.

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık Serpil ablacım ,şahane görünüyor.

    YanıtlaSil
  5. Serpiiil, harika olmuş, Aslıcım iyi bir eğitmen ama sen de yetenek olmasa bu kadar güzel olmazdı, harikasııın :)

    YanıtlaSil
  6. Serpilciğimm harika olmuşşşşş:)))
    Hadi bir daha gell, bak yatak odan tamam, mutfağın tamam, oturma odan tamam,salon yapalım Kasımda beraber, kendime ortak 2 kişi arıyorum haber duyurula buradan:) Gelelim detaylara, ayy o kırkyama örtüye bayıldım, onu da orada mı yaptınız? Ayy duvardaki resimler, canta, yeşil terlikler, bilgisyar çok güzel olmuş, ben ne yaparsam yapayım kesin o bilgisyardan yapacağım hemi de aynısı:)) Ellerinize sağlık çok güzeller. daha fazla resim yok mu yapım aşamalarıyla ilgili? Bir de çok az öz yazmışsın yaa:( ben de şimdiden 4 cadımın resmini seçeyim(Bade-Buse-Hala-Zuzu) kasım dediğin hemen gelir, ee salona asacağım onları:))

    YanıtlaSil
  7. Sevgil Mevdoş'a not:) Kasımda döner misin Mevdoş, hadi gel beraber gidelim:)

    YanıtlaSil
  8. Tamam gidiyorum yaa kızma:) Aklıma geldi, sen tek miydin diğerlerini göremeyecek miyiz?

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş. Hasır sepet, çanta, bilgisayar. Ayrıntılar güzellik katmış:))) Kutuyu Aslı Hanım'mı verdi? Çok güzel yapıyor ama bu kutuların tavanının alçak olduğunu, içine sandalyelerle orantılı ayakta duran bir insan yapılsa kafasının tavana değeceğini yazmıştım. Tersledi. Bir daha yorum yazmadım. İnatla ayni kutuları kullanıyor olması üzücü. Tenkit kabul etmemesi de tabii. Ellerinize sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Çok güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık, Ayrıntılar bir harika çok güzel...

    YanıtlaSil
  11. Canım ellerine sağlık harika ayrıntılar var ve çok muntazam.
    Ben de Nedret'e katılıyorum çok basık duruyor tavan biraz daha yüksek olsa şahane görünecek öncekilerde olduğu gibi

    YanıtlaSil
  12. serpil ablacım süper olmuş,bayıldım,hele fotoğraflar şahane,ellerine sağlık....

    YanıtlaSil
  13. Serpil ablacım çok güzel, şahane bir çalışma olmuş, her bir ayrıntı düşünülmüş, mantar pano, bilgisayar, hele yorganı patchwork:)) harikasınız, sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. Nedretciğim deyince tavan benimde dikkatimi çekti, bu minyatürleri belli oranlarda mı yaptınız? yani ölçek var mı yoksa el terazi göz kantar mı öyleyse objeleri daha da küçültmek gerekecek. Ben yine cam içi çalışmaktan yanayım benimki yakından inanın çok güzel duruyor sırça köşke iyiki taşınmışım diyorum. Ben de gidince söylerim Sevgili Aslı'ya sonuçta 2-3 cm daha yüksek yaptırtacak kutuları ama yakından göreyim bir önce değil mi :))

    YanıtlaSil
  15. Serpil Ablacığım Merhaba,

    Minyatürünüz gerçekten çok şirin. Ellerinize sağlık vallahi. Çok hoşuma gitti doğrusu. Oldukça becerikli ve yaratıcısınız. Kocaman sevgilerimi gönderdim size.

    Nurdan

    YanıtlaSil
  16. Serpil hanım sizin açınızdan tebrik ediyor ve kutluyorum.Güzel bir çalışma olmuş, ellerinize sağlık.
    Evet bende Aslı hanımın çalışmalarını bu işe ilk başlarken izlemeye başladım ve hala takip ediyorum.Sanırım o kutulardan baya çok yaptırmış, bitirmeye çalışıyor.Çünki yıllardır o kalıp dışına çıkmadı.Belki o fformata alıştı öyle devam ediyor:))
    Ama kesinlikle size minyatür konusunda artılar kesinlikle vermiştir.Bundan sonraki çalışmalarınızda görebiliriz.Kolay gelsin..:))

    YanıtlaSil
  17. bravo gerçekten mükemmel detaylarınıza hasta oldum duvardaki resimler ,bilgisayar,çanta,sepet ,sandalye vs. bunları nasıl tasarlayıp yapıyorsunuz ellerinize sağlık çok güzeller

    YanıtlaSil
  18. Ellerinize sağlık çok güzel, kırk yama örtü ve resimler çok güzel duruyor. O resimleri printerdan kendiniz mi küçülterek çıkarıyorsunuz nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz acaba ?

    YanıtlaSil
  19. aman yarabbim ne kadar güzel olmuşş...anaaa vallahi bayıldım cannn...:)

    YanıtlaSil
  20. bu bloğu nasıl izlemeye alacağım?????
    bulamadım İZLE butonunu?

    YanıtlaSil
  21. Aaa, ben o tarafa dikkatli bakmamışım, bizim resmimizi kondurmuşsun, ayyy böyle bir minyatürde yer almışım, ne mutlu banaaaa :)

    YanıtlaSil
  22. Serpilcim çok harika olmuş bayıldım ben hepsine,ellerine sağlık hamarat arkadaşım benim...

    YanıtlaSil
  23. Canım benim aldığım yere satılırmı diye deneme amaçlı iki şekil getirmişler hatta il ben almışım:)) bak sana bir lin atıyorum netten siparişle çok çeşitlilerine ulaşma imkanın var.

    Koca İZMİRde bir tek yerde bulabilmiştim ben.
    Bu link görsellerden ana sayfa herhangi birine girip bak fiyatlarda var. öpüyorum

    http://www.bulvarkirtasiye.com/index.php?do=catalog/show2&p=425

    YanıtlaSil
  24. kırkyama yorganı istiyorummmmm
    kış geldi de:)))))
    süpersinnnnnn

    YanıtlaSil
  25. detaylara bayıldım.duvardaki resimler,sandalyedeki çanta.çok emek verilmiş,çok güzel bir çalışma.ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  26. Çok harika olmuş. Sepet, bilgisayar, resimlerinizin duvarda oluşu, çanta ve hatta gazeteliği. Ayrıntılar güzel ve titiz bir çalışma olmuş. Yetenek var belli ki. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil