21 Ağustos 2011 Pazar

KIZLARIM BİTTİ

kızlarım nihayet bitti .güzel bir örtü oldu kanısındayım.istenirse kenarlarından daha  da büyüterek yatak örtüsü de olabilir ama şimdilik bu kadar belki daha sonra yapabilirim.resmi iyi çekemedim galiba büyüterek bakarsanız sevinirim

14 yorum:

  1. Ay bayıldım harika olmuş bu kızlar :) Fotoğraf çok net değil ama büyütüp baktım, içindeki emek o zaman çok iyi anlaşılıyor. Hele dantel elbiseli bir haaarika :) Elleriniz dert görmesin, güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. muhteşem olmuş, bayıldım, ne çok emek vermişsiniz, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Cok güzel olmus,sizi ugrastirdigina degmis dogrusu, ellerinize saglik.

    YanıtlaSil
  4. bende büyüterek baktım baktım ve çok beğendim nasıl güzel olmuş öyle ellerinize sağlık çok güzel

    YanıtlaSil
  5. Canım süper olmuş emeğine göznuruna sağlık. sevgiler öpüyorum

    YanıtlaSil
  6. Bu kadar kızı nasıl evlendireceğiz ayol harikasın...)))))

    YanıtlaSil
  7. Harika olmuş Serpil ablacım...Baktıkça içi açılıyor insanın .) Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Harika olmus arkadasim ellerine saglik elyaf koyup yorganlama yaparsan cok daha guzel bir gorunum olacak karismak gibi olmasin hayirli geceler dilerim sevgiler:))

    YanıtlaSil
  9. çok özel ve çok güzel olmuş, ellerine emeklerine yüreğine sağlık. kış işi olarak arşivime alabilirim, çok heveslendim. Tam ebatları ne, altına sunta veya karton konup duvara da asılabilir yatak örtüsü olana kadar.

    YanıtlaSil
  10. Serpiliiim, bunlar minik minikken bayılmıştım, biraraya geldiklerinde böylesine güzel olacağını düşünemezdim bile, şimdi senin duvarlarında boş yer yoktu dimi, ama bunu da görünen bir yerde kullanman şart şekerim, sakın kaldırma, şöyle bir koltuk arkasına mı atsan acaba, kapılardan birine mi assan......Sen bir harikasın Serpiliiim :)

    YanıtlaSil
  11. Bayıldım doğrusu, müthiş görünüyorlar, ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  12. BAyıldım ben bunlara çok güzel olmuşşlar :)
    www.lovesfromfashion.com

    YanıtlaSil
  13. Minyatürle ilgili:Ahh Sevgili Serpilciğim gidip baktım bloğuna hem de bana yakın sanırım sık sık da tekrarlıyor bu kursları özellikle 3 gün olması çok cazip geldi. şartlar ne ben elifi görsem mertek sanırım kadıncağızı bunalıma sokmayayım hiç kurs hüzü görmemiş bir kardeş olarak. tabloları çok beğendim. bir de yapılacak çalışmanın belli bir konusu var mı? orada sipariş calışmalar gördüm, koltuklar falan çok güzel.Açıkcası ben her çalışmayı yapmak istemem kendi ilgilendiğim objeler olsun isterim yani orada bana mutfak falan yaptıracaklarsa pek kayif almam gibi geliyor.Ne zaman belli mi? ücret ne kadar, bir de malzeme alımı nasıl oluyor. heyecanlandım sanki yarın gidecek gibi de bayram ertesi ancak 19 undan sonra bana uyar, Yegenimin hanım bebek bekliyor 6 sında doğum, koşturmaca var bayram ertesi. Mail adresini bulamadım,Banu da mail adresim var bana cevap yazarsan sevinirim belki beraber gideriz:))

    YanıtlaSil
  14. aaa bayıldım bayıldım..çok harika olmuş..o güzel ellerine sağlık canlar canı..

    YanıtlaSil