16 Ağustos 2011 Salı

KIZIMIN BEBEK EVİ

Kızım şimdi iki erkek evlat sahibi ama evini hala saklıyorum.içindeki bazı eşyaları ben ilave ettim.bu arada minyatür çalışmak istiyorum.bu işin ustası özden beye heveslendim inş başarırım.bir evvelki yayında hata yaptım özür dilerim canlarım.

8 yorum:

  1. bugün bu yazıya ne kadar girmeye çalıştıysam başaramadım, heralde sorun bende dedim, uğraştığım kadar varmış.Umarım güzel çalışmalarını biran önce görürüz.

    YanıtlaSil
  2. :)) beklediğime değdi Serpilcim çok güzel her minik kızın rüyası.
    bundan daha büyük boyutlarda 2 yıl önce Hürriyet gazeti kuponla vermişti bende biriktirip komşumun torunu olan çok sevdiğim bir dünya tatlısına hediye etmiştim kocaman pembe bir ev:)))

    Özden bey zaman zaman ayrıntılı yapılışlar veriyor blogunda var bak bir onlarada.

    YanıtlaSil
  3. Bende giremedim bloglara arada reklam karıştı Ama gerçekten güzelmiş özellikle ahşap eşyalarına bayıldım..

    YanıtlaSil
  4. Çok tatlı, iyi ki saklamışsınız. Ben de kızımın oyun evini saklayacağım inşallah, büyüyünce kendisine veririm çocukları oynar:))

    YanıtlaSil
  5. çok güzel bir evmiş..Ne güzel bir nostaljidir kızınız ve sizin için..Yeni hevesinizde de başarılı olacağınızdan eminim size kolaylıklar diliyorum hayırlı geceler..

    YanıtlaSil
  6. Evet çok nostaljik bir minyatür.
    Kıyıdan köşeden birşeylerle başlayın devamı gelir. 1,5 yıl evvel benim başlangıçımda böyle olmuştu:))
    Serpil hanım kargonuzu söz verdiğim gibi öğlende vermiştim, inşallah yarın elinizde olur:))

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Serpilciğim, bu oyuncak bir evden çok kullanılan malzeme ile kolleksiyonluk bir minyatür ve detayları cok güzel. Özden abinin terzi atölyesi de yanına pek bir yakışacak. Bence o evi devam ettir. Ben terzi atölyesini kazanamayınca ufaktan kendi minyatürümü yapmaya balşadımi çok zevkli şiddetle tavsiye ederim, ve Özden abi gerçekten çok iyi bir klavuz oldu bana yaptığı açıklamalarla.

    YanıtlaSil
  8. evet bence siz minyatür çalışmalısınız. öldüm bittim bunlara ben.şahsen ben böyle şeyler yapabilsem,sevmekten bitiremem herhalde. emeğinize sağlıkk.

    YanıtlaSil