21 Temmuz 2011 Perşembe

KIZLARIM

Çatlak projemde ki kızların işlemeleri bitti,sadece birini tamamlamak üzereyim ama sabırsız kişiliğim öne geçti,şimdiara dantellerle birleştirmeyi düşünüyorum.sizlerinde önerilerine açığım.bu arada ara danteller buldan danteli yani koton dantel olacak

10 yorum:

  1. şık bir pano olabilir.herhalde:))))

    YanıtlaSil
  2. Önerilerimi geldiğinde söylemeyi tercih ediyorum:))

    YanıtlaSil
  3. ben merakla bekliyorum sonucu.

    renkli şeritlerle birleşse,karelerin etrafı koton dantela ile geçilse olabilirmi:))))

    YanıtlaSil
  4. Pano güzel fikir.Ama benim aklıma çantaların önüne konulabileceği geldi.Mesela kırmızı pütikare kumaş çantanın önüne kırmızı elbiseli olanı dikip, çevresine ve sapların üst kısmına koton dantel geçirilebilir.Mavi elbiseli olana mavi pütikare gibi..
    Ya da küçük bir penecere tülünün üstüne fon olarak, yanyana dikilip,altları biraz yuvarlatılabilir. O kısma da ponpon harçlardan geçirilebilir.

    YanıtlaSil
  5. örgü çantam,sevgili nazan,banuşum,halimeciği harikasınız ne güzel fikirler çıkmış.çok tşk.ederim.

    YanıtlaSil
  6. hepsi birbirnden güzel.. bunlardan her biri ayrı ayrı da çok şık panolar olurlar...bayıldım.. kırmızı elbiselinin yeri ayrı ama..

    YanıtlaSil
  7. Banucam dedikodunu yapmış;) merak edip geldim, çokk güzelmiş bayıldım bayıldım. Ellerine emeklerine sağlık. Her birini önce elbisesine uygun veya kontür bir renkle çerçeveye alsan sonra aralarını dantellesen bir de başka resim yok mu? Sonunda ne olacak bu? örtü?Pano?

    YanıtlaSil
  8. serpil ablacım çok güzel olmuşlar,heyecanla bitmiş halini bekliyorum...

    YanıtlaSil
  9. bir seri yastık olabilirler benceeee

    YanıtlaSil
  10. Canım nasılsın fazla sıcaklara ve yorgunluğa dayanamayıp evime döndüm.Evim evim sen bilirsin halim.))) Kızlar süper olmuş önce dantel çerçeve dantelin üzerine her kızın elbisesinden çerçeve birleşsede olur ayrı değerlensede olur sen yaparsın olmamı.. kocaman öptüm..

    YanıtlaSil