5 Mayıs 2011 Perşembe

BUZDOLABIM

Buzdolabımın magnetleri yılların birikimidir.her gittiğim yerden almışımdır.sağolsun arkadaşlar da bu hobimi bilir her gittikleri yerden getirirler.gele gele buzdolabımın kapağı doldu.ama ben onları çok seviyorum.sizlerle de paylaşım dedim.

8 yorum:

  1. yakında dolabın yüzeyi görünmeyecek:))) sevgili banunun bibloları gibi olmuş.
    hatıralar çok da kıymetlidir değilmi.
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  2. Ne hoş, cıvıl cıvıl buzdolabı

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Aksungur hanım, harika görüntü. Bende alırım. Bunlar için bir projem var ileride uygulayacağım. Metal bir pano yapmayı düşünüyorum onu boyayıp üzerine magnetleri takacağım.
    Dolabım taşımaz oldu. En azından bir koridorun duvarına hareket katmış olurum diye düşünüyorum.Sizinle paylaşmak istedim.

    Sevgiyle sağlıkla mutlu kalın...

    YanıtlaSil
  4. Serpilcim, örgü çantamın dediği gibi benim minik biblolarıma benziyor, bayıldım bayıldım bayıldım :) Dikiş makinaları çok şeker, nedense en çok onları sevdim, en üstteki mutfak dolapları da çok cici, onları niye yarım çektiiin :( Ben dolapların üstünü dolduruyorum diye annem kızıyooooo :(

    YanıtlaSil
  5. merhabalar ablacım magnetler süper hangisine bakacagımı sasırdımmm allah artırsınn

    YanıtlaSil
  6. çok güzeller.benim buzdolabimda öyle.her gittiğim yerden topluyorum bide yaptıklarım.amaaaa gel gelelim sileceğim zaman ne eziyet:)

    YanıtlaSil
  7. hepsi çok hoş güle güle kullanın bende de var o hastalık..

    YanıtlaSil
  8. Ya nasıl güzel şeyler bunlar böyle bayıldım miyatür ev eşyaları magnetlere.. Nerden buluyorsunuz yurtdışından dır büyük kısmı herhalde ben buralarda görmedim böylelerini..

    YanıtlaSil