24 Ocak 2011 Pazartesi

BANUBEBEK YAPTIK


Bütün kızlar toplandık banubebek yaptık.23 ocakta izmirden gelerek bizlere bu güzel bebeği yaptıran BANU ya önce çok tşk.ler.harika arkadaşlar,nefis çaylar ve izmirin meşhur BOYOZ u.boyoz izmire has bir börek banucum bizlere getirmiş.bebekleri yaparken başta ben amma kaptırmışım.çok güzel bir gündü,yeni arkadaşlarla tanıştım ,özlemsconer.blogspot.com,hayalarkadaşlarım.com,mutlumutfakönlükleri.com.arkadaşlar link yazmayı beceremedim kusura bakmayın.benim bebek ekose şortlu,yeşıl kazaklı yaramaz.

13 yorum:

  1. banu hanım çok tatlı ve şirin olmuş :) ellerinize sağlık,çok beğendim

    YanıtlaSil
  2. küçük hanım çok sevimli ve şık olmuş:)

    YanıtlaSil
  3. Ayyy bayıldım ben bu adaşıma, tıpkı benim gençliğim, yaaa çok güzel olmuş, Serpilcim, sakla onu, beraber evcilik oynarız:)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş... bayıldım.. ben de kızıma yapmak istiyorum.. Banu hanımı sık sık ziyaret ediyorum.. bakalım ne zaman kısmet olacak... ellerinize sağlık..

    YanıtlaSil
  5. Nasıl şirin olmuş:)) Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  6. çok tatlı olmuş ellerine sağlık canım Banuyu sa böyle bir güzelliği meydana getirdiği için kutluyorum. hepinizin ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar arkadaşım,banu bebeğe bayıldım çok güzel olmuş ne güzel bir birlik oluşturmuşsunuz harika....sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Ne güzel bir gündü. Bebeğin kazağına hayran oldum. Harika.

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Serpil hanım, çok şirin olmuş Banu bebeğin kıyafetinde ki ayrıntılara bayıldım. Ellerinize emeğinize sağlık sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  10. serpilcim bu ne güzel bir bebek,hamarat arkadaşım benim ellerine sağlık,ya ben seni çok özledim şu yaz bir gelsede yine gelsen izmire öptüm canımın içi,selam ve sevgilerimi yolluyorum.

    YanıtlaSil
  11. Serpil ablacım kızını güle güle büyüt:)))))
    altın takmaya gelirim artık
    çok güzel olmuşşşşşş
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  12. Serpil Ablacığım bebek süper olmuş kıyafetine bayıldım zaten Banu bebekler süper oluyor ellerine sağlık sevgilerimle güzel bir hafta dilerim.

    YanıtlaSil
  13. Çok güzel bir bebek olmuş, kıyafeti de harika. Ben de kızıma bebek yapmayı düşünüyordum, kalıbını nerden buldunuz?

    YanıtlaSil