27 Mayıs 2011 Cuma

GÜZEL İZMİRDEN ÇOKK GÜZEL ANILAR

güzel izmir de blogcu arkadaşlarla buluşup kemeraltın da türk kahvesi içtik.sohbet ettik.zaman nasıl geçti hiç anlamadım.tadı damağımda kaldı.sevgili nesrin,örgüçantam haticem,çeyizsandğığ zübeydem,canım begonya35 leylam sizlere çokkkkk tşk.ler.

14 Mayıs 2011 Cumartesi

KAPIMIZA SÜSLER

Kursumuz da yapılan kapı süsleri.başka yerlere de kullanabilirsiniz,sizlere kalmış.mavili kediciği ben kapıma astım.ayşeciğim ellerine sağlık.bekleyin daha ne güzellikler paylaşacağım........

10 Mayıs 2011 Salı

BANU BEBEKLER

Kursta yaptığım ve yaptırdığım banu bebekler.mor elbiseli olan meralciğimin bebeği,kırmızı elbiseli de antakyaya hediye gitti.

8 Mayıs 2011 Pazar

ARTAN KUMAŞLAR

Kırkyama çalışmalarından artan kumaşlardan yine bir kırkyama çalışması çıktı.örtünün etekleri ise rahmetli anacığımın iki kişilik çarşafıdır.nasıl beğendiniz mi

5 Mayıs 2011 Perşembe

BUZDOLABIM

Buzdolabımın magnetleri yılların birikimidir.her gittiğim yerden almışımdır.sağolsun arkadaşlar da bu hobimi bilir her gittikleri yerden getirirler.gele gele buzdolabımın kapağı doldu.ama ben onları çok seviyorum.sizlerle de paylaşım dedim.

1 Mayıs 2011 Pazar

FİDOŞLA FİLİZ BANA GELMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde fidoşum ve filiz bana ziyarete geldi.harika bir gün geçirdik.bende ki modellere yumuldular.bakmaktan yoruldular ama daha bitmedi.bu arada benim sevdiğim ballı tatlıdan getirmişlerdi bir çöktük tatlını başına afiyetle mideye indirdik.tabi sonra da şeker haplarını yuttum ama olsun değdi.